Remko Dekker

Functie: Coördinator West Europa
Iets over mij: Met een Strengthsfinder kern van ‘Futuristic-Relator’ kom ik graag langszij bij mensen en teams om ze te helpen ontdekken hoe God hen gemaakt heeft en hoe ze samen met Hem hun toekomst mogen vormgeven. Ik ervaar de goedheid van God in stilte, natuur, muziek, studie en in goede gesprekken.

Monique Hoven

Functie: Europees Mobilisatie Liaison, Benelux Teamlid & Geestelijk Begeleider
Iets over mij: Ik woon in Zwolle en hou van mensen en hun verhalen, praten met God al wandelend door de natuur, tante zijn, tijd met vrienden en familie, lezen, fietsen, zondagen, God zien werken en getrouwd zijn met Bastiaan.

Jack LoMonaco

Functie: Spiritual Formation Facilitator
About me: My greatest joy and passion is to be a “Wounded Healer”… someone who helps others to embrace the love of the Father so that they can go on to discover how their God-given passions and talents can make a difference in the world for good. I love reading, hiking through nature, Italian food, and watching my 2 sons play soccer. My strengths are: Achiever; Empathy; Harmony; Maximizer; and Belief

Christiaan van Dijk

Functie: Discipelschap Trainer & Coach
Iets over mij: Mijn passie is om mensen praktische handvatten te geven (tools) waarmee zij discipelen van Jezus kunnen maken. Mijn ervaring is dat iedereen een discipel van Jezus kan zijn en op zijn beurt weer discipelen kan maken. Het is niet moeilijk, je zult zelfs merken dat het geweldig leuk is en energie geeft. Ik houd van een goed gesprek, wandelen, muziek en het lezen van een mooi boek.

Ellis Veldkamp

Functie: Office Manager
Iets over mij: Een van mijn belangrijkste karakter eigenschappen is saamhorigheid. Dit is voor mij de kern van de liefde van Jezus. Het is mijn drijfveer en passie in het leven. Iedereen doet er toe en telt mee. Ieder mens is bijzonder en uniek. Gemaakt zoals God het bedoelt heeft. Hoe laat God mij dit voelen en ervaren? Uiteraard door Zijn Woord “de Bijbel”. Muziek, spontane en bijzondere ontmoetingen. Persoonlijk voel ik mij gezegend met de mensen om mij heen en mijn hondje Fay.