De grondgedachte van Emotionally Healthy Spirituality (EHS) is dat je geestelijke volwassenheid hand in hand gaat met je emotionele ontwikkeling. Aan de hand van een video-training van Peter Scazerro ga je in een reis van 8 avonden naar meer geestelijke en emotionele diepgang en stabiliteit. Je kijkt naar de 10 symptomen van een emotioneel geestelijk onvolwassen leven en de 7 bijbels manieren om een relatie met Jezus te ontwikkelen die wel de diepe verandering teweeg brengt waar we naar op zoek zijn.

Deze training is op dit moment alleen nog maar in het Engels. Als je je abonneert op onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van ontwikkelingen.

The basic premise of emotionally healthy spirituality is that you cannot be spiritually mature while remaining emotionally immature. In this 8-week video-based course, Peter Scazzero describes the top 10 symptoms of emotionally unhealthy spirituality. He then unpacks the 7 biblical pathways to guide you into an experience of lasting, beneath-the-surface transformation in Christ. To learn more, download the brochure below.

Please see our calendar to find out when the next Emotionally Healthy Spirituality course will start.