Remko Dekker

Functie: Coördinator West Europa
Iets over mij: Met een Strengthsfinder kern van ‘Futuristic-Relator’ kom ik graag langszij bij mensen en teams om ze te helpen ontdekken hoe God hen gemaakt heeft en hoe ze samen met Hem hun toekomst mogen vormgeven. Ik ervaar de goedheid van God in stilte, natuur, muziek, studie en in goede gesprekken.

Monique Hoven

Functie: Europees Mobilisatie Liaison, Benelux Teamlid & Geestelijk Begeleider
Iets over mij: Ik woon in Zwolle en hou van mensen en hun verhalen, praten met God al wandelend door de natuur, tante zijn, tijd met vrienden en familie, lezen, fietsen, zondagen, God zien werken en getrouwd zijn met Bastiaan. Het is een voorrecht voor mij om langszij mensen te komen in hun wandel met God.

Jack LoMonaco

Functie: Spiritual Formation Facilitator
About me: My greatest joy and passion is to be a “Wounded Healer”… someone who helps others to embrace the love of the Father so that they can go on to discover how their God-given passions and talents can make a difference in the world for good. I love reading, hiking through nature, Italian food, and watching my 2 sons play soccer. My strengths are: Achiever; Empathy; Harmony; Maximizer; and Belief

Christiaan van Dijk

Functie: Discipelschap Trainer & Coach
Iets over mij: Mijn passie is om mensen praktische handvatten te geven (tools) waarmee zij discipelen van Jezus kunnen maken. Mijn ervaring is dat iedereen een discipel van Jezus kan zijn en op zijn beurt weer discipelen kan maken. Het is niet moeilijk, je zult zelfs merken dat het geweldig leuk is en energie geeft. Ik houd van een goed gesprek, wandelen, muziek en het lezen van een mooi boek.

Ellis Veldkamp

Functie: Office Manager
Iets over mij: Een van mijn belangrijkste karakter eigenschappen is saamhorigheid. Dit is voor mij de kern van de liefde van Jezus. Het is mijn drijfveer en passie in het leven. Iedereen doet er toe en telt mee. Ieder mens is bijzonder en uniek. Gemaakt zoals God het bedoelt heeft. Hoe laat God mij dit voelen en ervaren? Uiteraard door Zijn Woord “de Bijbel”, muziek, maar ook door spontane en bijzondere ontmoetingen. Persoonlijk voel ik mij gezegend met de mensen om mij heen en mijn hondje Fay.

Dja Camara

Functie: Communicatie Coördinator
Iets over mij: Als de zeldzame “Advocate” (INFJ-A), ben ik blij om iets anders te brengen als het nieuwste lid van de Communitas Nederland familie. Ik woon in Den Haag, waar ik graag tijd doorbreng met vrienden en familie, maar ook in mijn eentje nieuwe avonturen begin of oude doelen voltooi. Sinds ik terug verhuisd ben naar Nederland in 2016 na heel wat jaren in het buitenland te hebben gewoond, heb ik mijn moederland opnieuw ontdekt met open ogen, nu gericht op Jezus. Ik hoop de impact van ons werk als Communitas te vergroten en anderen te inspireren door mijn inzet als Communicatie Coordinator. Volg je ons al op Instagram en Facebook? @communitasnederland