Eerder dit jaar hebben we Sacred Rhythms weer online aangeboden. Het was een waardevolle tijd voor ons allemaal. Een van de deelnemers deelde het volgende…

Ik ben blij om de cursus Sacred Rhythms te hebben gevolgd. We hebben verschillende geestelijke oefeningen beoefend, we hebben geproefd en gezien hoe God deze gebruikt om verandering te brengen in je leven. Ik heb veel geleerd over het luisteren naar de verlangens van mijn hart, het uitspreken daarvan naar God en ook bewust te zijn van mijn fysieke welzijn. Een van de disciplines die ik al kende, maar alleen in groepsverband had gedaan, was Lectio Divina. Het uitproberen ervan als een vorm van persoonlijke bijbelstudie was echt verhelderend. De groep was open en bemoedigend voor elkaar. De cursus werd goed geleid door Jack, die zorgde voor goede time management en hij was een echte herder voor de groep.

Meer willen weten over de cursus? Klik hier. Op de hoogte blijven van wat we aanbieden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief hier.