Tijdens onze eerste dagretraite bij KLEUR Inspiratie Café in Den Haag konden de kleurrijke deelnemers uit zes manieren kiezen om tijd met God door te brengen. Zo was er bijvoorbeeld de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Maar je kon er ook voor kiezen om juist in stilte in de kapel te gaan zitten en te luisteren wat God je wilde vertellen. In de middag na de geweldige lunch die door twee vrijwilligers was verzorgd zijn we met elkaar naar Loosduinen gegaan. Daar ging iedereen samen met God zijn eigen weg. Het was sowieso al een zegen dat na een regenachtige ochtend het droog bleef tijdens onze wandeling. Met dank kijken we terug op deze dag en willen we in 2023 meer van dit soort dagen organiseren. Wellicht staat jouw kerk hier open voor. Laat het ons weten dan nemen wij contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.