Vanwege de lockdown hebben we het afgelopen half jaar online pilots gedaan van vier van onze trainingen.

Hoewel we er zonder covid-19 wellicht niet voor hadden gekozen (we zijn nogal relationeel) hebben we gemerkt dat de online aanpak heel goed werkt. Vanuit je eigen huis kun je deelnemen aan trainingen en cursussen die je toerusten op de gebieden waar je de grootste weerstand ervaart:

  • Geestelijke diepgang
  • Vaardigheden om God te delen met de mensen om je heen
  • Stap voor stap groeien in je invloed, je missionaire initiatief of je kerk.

Ook in het nieuwe seizoen 21/22 zullen we weer veel van onze trainingen online aanbieden. Reden genoeg om ons ook in het nieuwe seizoen in de gaten te houden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem direct met ons contact op als je een specifieke vraag of interesse hebt. We verwelkomen je graag in onze internationale familie van pioniers en initiatiefnemers.